Moi!

Etsin pitkään itseäni kiinnostavaa blogia. Käytin monta hakusanaa hoitoalalta etsintääni. Sairaanhoitajan mietteitä löytyi useammasta blogista, mutten niistä kiinnostunut riittävästi.

Tämä "Todella kipeetä"- niminen blogi sai kiinnostukseni ja sympatiani. Blogi kertoo tytöstä, joka vuonna 2003 16-vuotiaana sairastui Hodgkinin lymfoomaan, eli imusolmukesyöpään. Blogi on koskettava tarina nuoresta tytöstä jo nyt 25- vuotiaaksi asti. Blogissa hän kertoo omia ajatuksiaan, sairastumisen kriisistään, sairaudesta ja raskaista syöpähoidoistaan. Ilahduttavinta oli lukea, että kantasolujen luovuttaja oli löytynyt, niin että hän saa tarvitsemansa hoidon. Kantasolujen siirto on odotettavissa hänellä nyt joulun aikoihin. Toiseksi ilahduttavinta oli lukea siitä, että blogin kirjoittaminen oli hänelle jonkinlaista terapiaa.

Uskon, että blogista on minulle apua ammatillisessa mielessä jollakin tasolla. Toivon, että osaisin tulevana sairaanhoitajana - työskennellessäni erikoissairaanhoidossa - paremmin ymmärtää syöpään sairastuneita ihmisiä, siitä mitä he käyvät läpi elämässään niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Blogi löytyy:

http://todellakipeeta.blogspot.com/

-PN-